Сегодня:
Последние записи
«Комбриги» - це настінний календар на 2024 рік, у якому представлені 12 портретів бойових командирів, серед яких Герої України, лицарі ордена Богдана Хмельницького, представники різних родів військ...
З 10 січня у застосунку «єТривога» зміниться звук сповіщення про загрозу застосування високошвидкісних цілей. Про це повідомили розробники в соцмережі X, інформує glavcom.ua.Читайте також: На Житом...
Тимчасово виконуючий обов’язки заступника командувача Національної гвардії України по роботі з особовим складом полковник Валентин Острижний вручив орден «За мужність» ІІІ ступеня родині солдата На...
Нагадаємо, у жовтні минулого року у м. Хмельницькому по проспекту Миру працівники поліції під час патрулювання виявили 27-річну жительку Чернігівської області, у якої вилучили близько 50 згортків з...
Баннер

«Львів» - «Інгулець»: «містяни» вдома несподівано програли аутсайдеру

2021-08-24 05:27:30
Источник: https://www.032.ua/

«Львів» - «Інгулець»: «містяни» вдома несподівано програли аутсайдеру

Сьогодні, 23 серпня, у матчі 5-го тура УПЛ «Львів» вдома на «Арені Львів» приймав «Інгулець» з Петрове.

Здавалося «містяни» мали чудову нагоду здобути три очка. «Інгулець» з одним набраним очком займав останнє місце у турнірній таблиці чемпіонату. Правда у минулому турі клуб з Петрове сенсаційно зіграв у нічию з самим чемпіоном «Динамо» - так що було зрозуміло, що легкої прогулянки у підопічних Безсмертного не буде.

Але гра почалася для «Львова» дуже обнадійливо — вже на 14-й хвилині після першого удару у отвір воріт забив Грисьо. Максим виграв боротьбу замʼяч на краю штрафної та точним ударом відправив круглого в правий кут воріт.

Вже через пару хвилин дальній удар Ренанавзяв на себе захисник.

На 24-й хвилині вже мали нагоду відігратись гравці «Інгульця», але Запорожець перекинув мʼяч не тільки через голкіпера, але і через ворота.

На 27-й хвилині небезпечно бив Бартулович, але мʼяч пролетів над воротами «містян».

На 40-й хвилині стрімка контратака львівʼян, на жаль завершилась ударом Ренана у руки воротаря. На 43-й хвилині Сітало вийшов сам на сам воротарем «Львова», але Ільющенков зміг виграти дуель з нападником «Інгульця». На початку другого тайму знов Сітало мав дві чудові нагоди зрівняти рахунок. З початку захисники «містян» вибили мʼяч, а потім воротар врятував ворота львівʼян після удару нападника головою.

Але все ж на 53-й хвилині шалений тиск «Інгульця» реалізувався у голи. З початку Козак після навісу Опанасенко у центр штрафної ударом головою переправив мʼяч у сітку воріт «Львова» - 1:1.

А буквально через хвилину Ільющенков помилився при виході з воріт поза меж штрафної і Сітало забиває другий гол перекинувши мʼяч через воротаря — 1:2.

«Львів» міг відігратися практично зразу після пропущеного голу. Але Ренан не зміг реалізувати свій вихід сам на сам з воротарем.

«Львів» - «Інгулець»: «містяни» вдома несподівано програли аутсайдеру, фото-1, Фото: ПФК «Львів»Фото: ПФК «Львів»

Безсмертний спробував стряхнути команду провівши відразу три заміни: замість Алваро вийшов Шина, Нич вийшов замість Грисьо, а Брікнер замість Довгого. На 76-й хвилині мав можливість зрівняти рахунок Махмутович, але після розіграшу кутового вдарив вище воріт.

В останні хвилини матчу ігрова ініціатива перейшла до львівʼян, але перетворити її хоча б в один гол «містяни» так і не змогли.

Після поразки «Львів» опускається з двома очками на передостаннє 15-є місце у чемпіонаті. У наступному турі «містяни» спробують реабілітуватись перед вболівальниками у львівському дербі з «Рухом».

Читайте також: Гравці ПФК «Львів» вийдуть на поле у незвичайній формі, щоби допомогти маленькій Вікторії Полюзі

Львів» – «Інгулець» – 1:2 (1:0)

Голи: Грисьо, 14 – Козак, 53, Сітало, 54

Попередження: Довгий, 45+1

«Львів»: Ільющенков, Крушинський, Махмутовіч (к), Якімець, Політило (Фране, 83), Ернест (Семенів, 86), Грисьо (Нич, 72), Ренан, Довгий (Брікнер, 72), Зозуля, Алваро (Шина, 72)

Запасні: Костик, Романчук, Хамелюк, Бусько

Головний тренер: Анатолій Безсмертний

«Інгулець»: Шуст, Салем, Запорожець, Шарай (Асмелаш, 89), Полегенько, Козак (Коваленко, 64), Бартуловіч (Коробенко, 65), Сітало (Гопей, 79), Шишка (Поспєлов, 89), Опанасенко, Ковальов (к)

Запасні: Гальчук, Головкін, Павлов, Мельничук

Головний тренер: Сергій Лавриненко






Кримінал
Поліція документує наслідки обстрілів Сумщини військами рф.Протягом минулої доби окупанти обстріляли населені пункти Сумської області. Загалом нараховано 77 ударів.Внаслідок обстрілів пошкоджено чо...
Кримінал
Патрулюючи вулицю Засумську, патрульні роти тактико-оперативного реагування (ТОР) виявили чоловіка, який порушував публічний порядок.Під час перевірки особи 37-річного громадянина охоронці порядку ...
Кримінал
У Харкові судитимуть чоловіка, який ледве не зарізав товариша, вбив власну родину та спричинив смертельну ДТП.До Київського районного суду м. Харкова направлено до суду обвинувальний акт стосовно 2...
Суспільство
Енергетики продовжують ліквідовувати наслідки негоди на Одещині. Про це повідомили в ДТЕК.Упродовж доби 9 січня вдалося відремонтували 78 повітряних ліній та 920 трансформаторних підстанцій. Світло...